RETOURBELEID

retourbeleid Echt-herm-sprenger-halsbanden-belgium.com geeft veel om zijn klanten en uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons. We weten dat u, huisdierenouders, zeer bezig zijn. Daarom hebben we ons retourbeleid voor u eenvoudig en handig gemaakt.

DIT MOET U WETEN

Alle artikelen (behalve op maat gemaakte bestellingen) hebben na de aflevering een retourperiode van 21 dagen. Bij het retourneren van goederen betaalt u 10% verwerkingskosten. In geval van onze fout, zullen we alle kosten vergoeden.

De geretourneerde artikel (en) moeten:
niet gebruikt, gewijzigd, gewassen of beschadigd zijn;
originele verpakking en etiketten hebben;
moet dor ons worden ontvangen binnen 21 dagen na de aflevering.

LET OP!
Om voor een vergoeding in aanmerking te komen, moet het item(s) schoon en vrij van hondenhaar zijn. Als het item was aangepast en er was hondenhaar achtergelaten, dan moet het gereingd worden. Gratis verzonden artikelen, bijtmouwen en andere zwaar van gewicht artikelen (bijtpakken, bijtjassen, barrieren, enz.) bij retournere vallen onder een vergoeding van $ 25 of meer. Items die na 21 dagen worden geretourneerd, worden namens ons gedoneerd aan onze lokale reddingsprogramma, op dit manier zult u honden helpen die minder geluk hebben. Voor dit retour zult u geen vergoedding ontvangen.

HOE DE ARTIKELEN RETOURNEREN?

Stuur de items niet terug totdat u een autorisatie-nummer voor retour/omruiling heeft ontvangen
Beter neem contact op met onze supportmanager voor een autorisatie-nummer voor een retour/omruiling. Stuur ons een e-mail met uw verzoek naar: contact gegevens

Voeg de informatie in de volgende orde aan uw e-mail toe:
bestelnummer (factuurnummer);
naam&achternaam;
reden van retour/omruiling;
andere relevante informatie.
Als u meer dan een item wilt retourneren/omruiling, herhaal deze stappen voor elk item.

Als u binnen 1 werkdag geen antwoord van ons ontvangt, check uw spam/junkbox of e-mail ons opnieuw.
Als u vragen heeft, kunt u onze Klantenservice Afdeling opbellen (646) -257-4045
Maandag-Donderdag: 09:00 uur - 15:00 uur;
Vrijdag: 9.00 uur - 13.00 uur EST.

LET OP! Wij raden u aan om de retourzending zorgvuldig te verpakken en te verzekeren bij de post om problemen te voorkomen in geval van beschadiging tijdens transportatie.
 
WAT KUNT U IN DEZE SITUATIE DOEN?

Als u een beschadigd item(s) heeft ontvangen
e-mail of bel ons op binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling;
geef ons een uitleg over hoe uw bestelling is beschadigd en voeg foto's van beschadigde item(s) bij.
We zullen een schadeclaim indienen bij onze rederij en een vervanging verzenden zodra wij een claimgoedkeuringsnummer ontvangen, meestal gebeurt dat binnen 48-72 uur. Als u een onmiddellijke vervanging nodig heeft, zullen wij de kosten voor de tweede verzending van uw rekening aftrekken en zullen u alles vergoederen na de beslissing van onze rederij.

Als u een verkeerd artikel heeft ontvangen:
stuur ons de link naar de item(s) die u verwachtte te ontvangen
en foto('s) van het ontvangen item(s).

Als u een muilkorf hebt besteld:
muilkorf maat die u heeft ontvangen (een letter en/of cijfer aan het einde van de muilkorf riem, die om de nek gaat);
afmetingen van uw hond die u vermeldde in uw bestelling;
voeg foto's van uw hond die de muilkorf draagt bij: voorkant en zijkant.

Als u een halsband heeft besteld:
de nekomvang van uw hond;
een foto van de niet-vastgemaakte halsband die plat op een hard oppervlak (tafel, vloer, enz.) ligt met een liniaal of meetlint langs de lengte van de halsband.

Als u een tuig hebt besteld
de afmetingen van uw hond vereist door de tuigmodel (elke productpagina bevat een overzicht met de instructies);
foto's van uw hond met het tuig aan: voorkant en zijkant.

Als u andere artikle(en) hebt besteld:
als u een ander item(s) wilt ruilen, stuur ons een e-mail met de naam van het item(s) en de reden van de omruiling, aangegeven maten en bijgevoegde foto's..

HOE KRIJGT U UW GELD TERUG?

Zodra we uw retour hebben ontvangen, keuren wij uw item goed en voeren we een terugbetaling uit. We zullen u via e-mail laten weten wanneer uw retour is verwerkt.

De terugbetalingsprocedure is afhankelijk van uw betaalmethode:
Als u met een creditcard of debitcard heeft betaald, worden de terugbetalingen binnen 5 werkdagen, na ontvangst van het geretourneerde artikel, naar uw bankrekening verzonden. U kunt contact opnemen met uw bank om te weten wanneer het bedrag wordt gecrediteerd. Als u met PayPal heeft betaald, betalen wij op uw PayPal-account terug.

DOUANERECHTEN EN BELASTINGEN

Bestellingen buiten de VS kunnen ondervallen aan invoerrechten, douanerechten en toeslagen, geheven door het land van bestemming ("Importkosten"). Extra kosten voor inklaring moeten worden gedragen door de ontvanger. We hebben geen controle over deze kosten en kunnen het bedrag niet voorspellen. Douanebeleid verschilt sterk van land tot land; Neem contact op met uw lokale douanekantoor voor meer informatie. Wanneer inklaringsprocedures vereist zijn, kan dit vertragingen veroorzaken in aflevering van uw postpakket.