VERZENDEN & RETOUREN

verzenden&retouren

Voor www.echt-herm-sprenger-halsbanden-nederland.com is het belangrijk dat u gelukkig zult zijn met uw nieuwe aankoop. Wij zijn hier speciaal voor u om te helpen in geval als u een artikel/artikelen wiltn retourneren of gewoon geïnteresseerd bent in verzendkosten.

Verzendbeleid

Wij doen ons best om de meeste bestellingen binnen 48 uur (of sneller) te verzenden. Gewoonlijk gebeuren de verzendingen van maandag tot vrijdag vanaf 08.00 uur tot 17.00 uur (met uitzonderingen feestdagen).

Vrachtondernemingen

Om uw bestellingen te bezorgen gebruiken wij de volgende vrachtondernemingen:

 • EMS - snelle luchtlevering wereldwijd van onze fabriek rechtstreeks naar uw deur. Gemiddeld 3-5 werkdagen onderweg (met uitzonderingen feestdagen en weekenden).
 • Geregistreerd - bezorging in elk land wereldwijd. Transittijd gemiddeld 6-12 werkdagen (met uitzonderingen feestdagen en weekend).

Post tracking van uw bestelling

Na het verzenden van uw bestelling, wprdt u per e-mail een trackingnummer gestuurd. Check uw inbox evenals spam/junk box. Als u binnen 3-4 werkdagen geen informatie van ons ontvangt, neem gerust contact met ons op via e-mail, online chat of telefoon.

Verzendkosten

De verzendkosten van uw bestelling is afhankelijk van de totale prijs van producten en uw locatie. Let op! De verzendkosten kunnen variëren. In elk geval nemen wij contact met u op, om u de verzendkosten te melden en voor uw goedkeuring te vragen.
Op de laatste stap van het plaatsen van uw bestelling, zult u de verzendkosten zien, op dit moment kun u beslissen of de onderstaande prijs u tevreden stelt.

Verzendkosten

Totaalbedrag €0- €50 €50.01-100 €100.01-150 €150.01-200 €200.01-€350 €350.01-UP
aangetekende post* €7.90 €8.90                  €13.90 €14.90 €22.50 €28.90

* Gemiddeld 6-12 werkdagen (met uitzonderingen vakantie en weekenden).

Bijvoorbeeld:
In geval als de totale prijs van uw bestelling €55 is en uw bestelling wordt geleverd met Geregistreerde verzendingsmethode, dan zal de verzendingskosten €6.90 zijn.

In dit geval, wordt uw bestelling geleverd met EMS luchtdienst. De prijs is afhankelijk van gewicht van uw bestelling. Gewoonlijk kost het ongeveer kost het €16 voor de verzending. Maar voor dat uw bestelling verzonden word zullen wij u alle nodige informatie melden.

De verwerkingskosten:

Om uw bestellingen te verwerken wordt in rekening een toeslag van € 0,99 gebracht.

Ruil instructies

Om uw product te verzenden (retourverzending/ruilen) heeft uw een toelatingsnummer nodig, neem contact met ons op de toelatingsnummer te ontvangen.

In het begin van uw e-mail geef de volgende informatie op:

 • Bestellings nummer
 • Voornaam & achternaam
 • Reden voor retour/ruilen

Alle belangrijke informatie over het bestelde artikel moeten toegevoegd worden. Als u meer dan 1 artikelen wilt retouren/ ruilen herhaal elke stap voor elk artikel.

Als u een verkeerd artikel heeft ontvangen:

 • Stuur ons de link naar het artikel dat u wilde ontvangen
 • Stuur ons een en foto van het ontvangen artikel

Als u een muilkorf hebt besteld:

 • Bekijk welke maat u heeft ontvangen. (Het uiteinde van de muilkorf riem, die rond de nek gaat, bevat een letter en / of cijfer).
 • De afmetingen van uw hond die u in de bestelling heeft aangegeven.
 • Voeg een foto van uw hond die de muilkorf draagt toe: voorkant en zijkant:

Klik hier de instructies te zien Hoe uw hond's snuit te meten of bekijk de video - Als u een halsband heeft besteld

Als u een halsband heeft besteld:

 • De nekomvang van uw hond (de plaats waar de hond de halsband draagt)
 • Een foto van de halsband, losgemaakt en liggend op een hard oppervlak (tafel, vloer, etc.) met een liniaal langs de lengte van de halsband.

Als u een tuig heeft besteld:

 • De afmetingen van uw hond: nekomvang (dicht bij het lichaam) + borstomvang (rond de borst achter de voorpoten).
  Klik op de link Tuig maten diagram en bekijk wat en hoe gemeten moet worden.
 • Foto van uw hond met het tuig aan: voorkant en zijkant

Bekijk de video - Hoe uw hond gemeten moet worden voor een goed passende Tuig

Als u andere artikelen heeft besteld:

Als hierboven geen artikel die u wilt omruilen genoemd is, stuur ons een e-mail met de naam van de artikel(en) en de reden van omruiling, geef ons de maten aan en voeg de foto's toe.

De retour is afhankelijk van uw betaalmethode:

 • Betalingen per credit card of een debit card worden terugverzonden naar uw bankrekening binnen 5 werkdagen, nadat wij het geretourneerde artikel otvangen hebben. Voor meer informatie over het bedrag dat bijgeschereven moet worden neem contact op met uw bank.
 • Betalingen per PayPal zullen op uw PayPal-account terugbetaald worden.

Let op:
Artikel(en) kunnen niet retour gezonden worden voordat u de retourzending instrucites ontvangt. Als binnen 1 werkdag geen antwoord van ons is ontvangen, check uw spam/junk box en mail of bel ons op (646) -257-4045. Alle melding worden via e-mail opgestuurd.

Informatie die u moet aangeven :

 • Bestelnummer (factuurnummer)
 • Voornaam & Achternaam.

Het beste manier om ons te bereiken is per e-mail, maar wij helpen u ook graag per telefoon.

Beschadigde artikel(en)

Het beste contact met ons opnemen voordat een artikel(en) terugverzonden word om een toelatingsnummer voor retourneren / ruilen te ontvangen.

Wij brengen onze excuses aan als u een beschadigd artikel of een verkeerd artikel heeft ontvangen. U kunt ons een e-mail sturen op opbellen binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling. Voeg de foto' toe van de beschadigde artikel(en) en omschrijf de beschadiging en de oorzaak.

Schade:

Nadat wij een schade claim hebben ingedient bij onze rederij, en de schade claime goedkeuringsnummer hebben ontvangen zullen wij de vervanging sturen, meestal gebeurd dat binnen 48-72 uur. In gavel van een onmiddellijke vervanging, zullen wij de kosten voor de tweede verzending van uw rekening aftrekken en alles vergoeden na de beslissing van onze rederij.

Beste klant, zulke situaties gebeuren zee zelden en wij doen ons best om dat te voorkomen. In geval van onze fout zullen wij alles vergoeden want wij willen u alleen de beste service en productie kwaliteit bieden.

Retourbeleid

Neem contact met ons op voordat een artikel(en) word terugverzonden om het toelatingsnummer voor retourneren / ruilen te ontvangen

Binnen 21 dagen na de aflevering kunnen alle artikelen (behalve close-outs en op maat gemaakte producten) geretourneerd worden. Klanten zijn verplicht extra verzendkosten te betalen voor omruiling. Alle retourzendingen en omruilingen zijn onderworpen aan 10% verwerkingskosten tenzij het artikel(en) met defect is / zijn of de bestelling niet correct is ingevuld.

Het geretourneerde artikel moet:

 • ongebruikt zijn (tenzij het artikel met defect is)
 • door ons otvangen worden binnen 21 dagen na aflevering
 • artikel(en) die na 21 dagen worden geretourneerd, worden gedoneerd aan ons lokale reddingsprogramma

Let op!
Wijziging van verzendadres terwijl uw bestelling al onderweg is, is mogelijk door rechtstreeks contact op te nemen met het transportbedrijf, uw trackingnummer opgeven en vragen om het verzendadres te wijzigen. U moet ermee rekening houden dat er extra kosten in de rekening kunnen gebracht worden.
Neem gerust contact met ons op als het om een of andere reden niet werkt. Indien mogelijk zullen we zelf contact opnemen met de rederij en vragen om het verzendadres te wijzigen. In dit geval €17 onderscheppingskosten worden toegepast. We kunnen echter niet garanderen dat het verzendadres in elk geval kan worden gewijzigd.

Het is aangeraden om uw retourzending zorgvuldig in te pakken en te verzekeren bij de rederij om aansprakelijkheid te voorkomen in geval als het artikel tijdens het transportatie beschadigd word. Als het geretourneerde artikel / de artikelen niet in de oorspronkelijke staat zijn, geven we geen terugbetaling.

In dit geval zullen wij het artikel (en) namens u doneren aan ons lokale reddingsprogramma, dus u zult honden helpen die minder geluk hebben.
Houd er rekening mee dat u voor deze retour geen vergoeding ontvangt.

Hoe kunt u een artikel(en) retouren

In geval als uw retouring voldoet aan de bovengenoemde criteria, pakt u artikel(en) dan zorgvuldig in. Het is belangrijk om een kopie van uw pakbon bij de retourzending toe te voegen.

Verzend uw retour naar:
Om het retouradres te verkrijgen neem contact op met ons ondersteuningsteam .
Het pakket wordt niet geleverd als een suite-nummer is niet opgeschreven!

Let op - belangrijk!
1) Gratis verzonden artikelen, bijtmouwen en andere zwaargewicht artikelen (bijtpakken, bijtjassen, sprongen, enz.) - zijn onderworpen aan €20 of meer per item bij teruggave.

2) Enkele artikel (en) die niet in aanmerking komen voor retourneren / ruilen: halsbanden en tuigen die zijn gemaakt op verzoek voor een aangepast formaat

Douanerechten en belastingen

Aan invoerrechten, douanerechten en toeslagen, geheven door het land van bestemming ("Importkosten") kunnen bestellingen buiten de VS onderworpen zijn. Zodra een verzending uw land bereikt kan de ontvanger van een internationale verzending worden onderworpen aan dergelijke invoerrechten, die worden geheven. Extra kosten voor inklaring moeten worden gedragen door de ontvanger; we hebben geen controle over deze kosten en kunnen niet voorspellen wat ze kunnen zijn. Douanebeleid verschilt sterk van land tot land; Neem contact op met uw lokale douanekantoor voor meer informatie. Wanneer inklaringsprocedures vereist zijn, kan dit vertragingen veroorzaken die verder gaan dan onze oorspronkelijke leveringsramingen.

Gelieve de EMS-verzendperiode voor andere landen te verduidelijken want *EMS buiten het VK, Europa en de VS heeft mogelijk een langere periode nodig.

Omdat ForDogTrainers een internationaal bedrijf die gevestigd in de VS is bieden wij wereldwijde verzending van onze producten rechtstreeks vanuit onze fabrieken in de VS, Israël en Oost-Europese landen.

Door EMS worden verzonden bijtmouwen, jaloezieën en horden. Wanneer ze worden verzonden vanuit Oost-Europa, duurt het 5-10 werkdagen.

Om te weten uit welk land uw bestelling wordt verzonden neem contact met ons op.

Wij hebben wereldwijd verschillende logistieke centra om een optimaal logistiek proces te garanderen. We verzenden afhankelijk van de specifieke productselectie en beschikbaarheid. We zullen een magazijn altijd zo kiezen dat wij uw bestelling op de snelst mogelijke manier kunnen leveren. De status van uw zending kunt u op elk moment volgen via het trackingnummer dat u per e-mail ontvangt of dat beschikbaar is in uw persoonlijke klantenaccountbeheergedeelte (wanneer u zich registreert tijdens het bestellen).